Thursday, 13 September 2012

Long distance love cant be trusted???

ASSALAMUALIKUM 


Hello Melaka =) okay actuly aku baru jer sampai melaka ne , dalam kol 6.05am Bas MaraLine (perlu ke nak bagitahu XD)

Okay! back pada jalan cerita , today nak share sikit pasal Cinta Jarak Jauh?? Humm =/
Wondering?
Apa yang kowang fikit bila cinta kita adalah cinta jarak jauh ? , setiap orang akan mesti ada kisah cintaNye kan sama ada cinta hingga ke alam perkahwinan atau cinta Monyet (sjer suka2) .

Ada orang kata cinta jarak jauh ne, peghancur dalam tiap hubungan ?, bagi aku tak semstinye ia terletak pada pasangan masing2 . Kepercayaan penting dalam tiap hubungan tapi bila dh percaya hati kita pulak yang hancur ;'(

Aku ada pengalaman cinta jarak jauh ne , mula2 tu susah nk terima bila kita bercinta jarak jauh tapi lama2 tu dah biasa . Bermulanya satu kisah ( wah tu dia !) masa mual2 berjauhan tu agak susah nak biasakan diri tpi bila dah lama tu mula biasakan diri, sepanjang berjauhan tu tak ada apa2 masalah pun namun setelah lama tak jumpa macam2 dugaan yang datang , aku tetap kuat kan hati dan terus percaya smpai masaNye semuaNye berakhir begitu sahaja :') 
As long you haPpy I will Happy for you and Pray for you =)

p/s : Mama kata bila sampai masaNya nanti akan ada seseorang yang akan menghargai kaklong :'( 
thanz mon






2 comments:

  1. alamak, lately asyik blog pasal sedih :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...